دسته‌ها
خوراکی سلامتی

فواید دنبلان گوسفندی

فواید دنبلان گوسفندی

سلام دوستان گل

به سایت بست شو خوش امدید

ما تمام مطالب مربوط به فواید دنبلان گوسفندی را در اختیارتان قرار میدهیم

شاد و سلامت باشید

فوايد دنبلان گوسفندي

فوايد دنبلان گوسفندي
فوايد دنبلان گوسفندي

دنبلان گوسفند جزو اعضای حرام گوسفند است

در دین اسلام هفت عضو حرام گوسفند ۱)آلت تناسلی نر، ۲) آلت تناسلی ماده، ۳) بیضه، ۴) مثانه (شاش‌دان)، ۵) کیسه صفرا (زهره)، ۶) خونی که در زمان سر بریدن از گلوی حیوان خارج می‌شود، و ۷) غده‌های موجود در گوشت را شامل می‌شود.

برای تقویت اسپرم مردانه می‌توانید دنبلان را انتخاب کنید

از دید پزشکی شاید خوردن دنبلان زیاد مفید نباشد اما به دلیل وجود مقدار زیادی تستسترون در دنبلان، اکثر مردم خوردن دنبلان را به عنوان یک مواد غذایی عالی برای افزایش هورمون مردانه و بالا بردن تستسترون مردان می‌دانند. با خوردن مواد غذایی عالی و تقویت اسپرم خود می‌توانید درصد بارداری را افزایش دهید.

با خوردن مواد غذایی زیر باعث افزایش تستسترون و تقویت اسپرم شوید

با افزایش سن و عبور از مرز ۳۰ سالگی میزان هورمون تستسترون در آقایان روبه کاهش است و عملا باعث کاهش میل جنسی، بروز اختلالات نعوظی، نوسان خلق‌وخوی و مشکلاتی در تمرکز و حافظه منجر می‌شود. از این رو بهتر است با خوردن مواد غذایی پر انرژی باعث تقویت اسپرم مردانه شوید.

  1. عسل
  2. گوشت
  3. کلم
  4. مارچوبه
  5. تخم مرغ
  6. موز
  7. هندوانه
  8. بادام
  9. مرکبات
  10. ماهی تن
  11. انار

چرا خوردن دنبلان حرام است؟

دنبلان به مانند طحال، زهره دان، مثانه و آلت تناسلی جزو اعضای حرام گوسفند محسوب می شود که طبق احادیث آنرا حرام می دانند و برای بدن مضر می دانند.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  خواص دنبلان برای اسپرم

روایت است که امام صادق فرموند: که حضرت ابراهیم در حال قربانی کردن گوسفند بود که شیطان نزد ایشان آمد و گفت سهم من را از قوچ بده. که حضرت ابراهیم فرمودند سهم تو از این گوسفند قربانی که برای فرزندم قربانی می کنم چه خواهد بود. که از جانب خدا وحی شد که سهم ابلیس از گوسفند طحال و بیضه قوچ است که جزو اعضای حرام گوسفند محسوب می شود.

آموزش درست کردن کباب دنبلان

برای درست کردن کباب دنبلان بهتر است در کنار آن جگر گوسفندی را اضافه کنید تا طعم خاصی به کباب دهد.

مواد لازم برای ساخت کباب دنبلان

  1. دنبلان
  2. جگر گوسفندی
  3. نصف قاشق سیر
  4. روغن زیتون
  5. فلفل سیاه
  6. زیره
  7. نمک

چونکه دمای حرارتی دنبلان بالاست به همین دلیل دنبلان را به قسمت های کوچکتری نسبت به جگر گوسفندی خرد می کنیم. در ادامه با اضافه کردن موادی چون سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه، زیره و نمک باعث طعم دار شدن کباب می شویم.

توجه داشته باشید که هنگام سیخ کردن دنبلان و جگر گوسفندی به سرعت سیخ ها را بچرخانید تا دنبلان نیفتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *